Ibland blir det inte som man tänkt sig. Internet är ju jättestort och jättebra, men ibland så blir man tyvärr drabbad av hackare. Någon tränger sig in via webbhotellet och ändrar ens hemsida. Det var precis det som drabbade oss på Snurrebocken. Vår gamla hemsida gjordes därför om och precis när den var upplagd på nytt – så drabbades vårt webbhotell av ytterligare intrång. Det var inget som påverkade våra besökares datorer, utan enbart vår hemsida som på nytt slutade fungera.

Nu har vi bytt webbhotell, till ett som vi hoppas är mycket, mycket bättre. Och därför börjar vi även om med ny hemsida på nytt. Tyvärr följer inte alla gamla inlägg med från gamla hemsidan, men vad gör väl det? Dansen fortsätter som vanligt på torsdagar i Floda Lada kl 19.00!

Håll utkik efter höstterminens startdatum här på hemsidan!